ptp

Home » » Laten we maar zeggen dat het een overval uit het topsegment is. In elk geval waren de agenten niet uit het topsegment.

Laten we maar zeggen dat het een overval uit het topsegment is. In elk geval waren de agenten niet uit het topsegment.

Written By sitemp3 on Rabu, 29 Juni 2011 | 05.43

Laten we maar zeggen dat het een overval uit het topsegment is, dan wordt het wat minder erg dat het de politie niet gelukt is om deze gasten neer te schieten.

Na de overval op Brink's in Amsterdam, hebben de overvallers met automatische geweren geschoten op de politie. Daaruit blijkt in elk geval dat de politie minstens de kans heeft gehad om ook te schieten. Maar de overvallers zijn nergens te bekennen, oftewel de politie heeft ze laten lopen. Ik neem aan dat de mannen in blauw, in zulke gevallen gericht mogen schieten. Maar ja, als je daar niet goed in bent, is het misschien beter om te melden dat de overvallers extreem goed waren. Gasten uit het topsegment. Dat maakt het niet oppakken van deze criminelen ineens een stuk dragelijker.

Stel je voor dat er gezegd zou worden: 'Het waren twee bejaarde oma's van in de 70, echt twee amateurs'. En nu blijkt ook nog eens dat deze oma's zijn ontsnapt. Nee dat kan toch niet?!

Die gasten kunnen niet eens normaal met de auto over de A2. Hoezo topsegment?

Gewoon volhouden dat het gasten uit het topsegment waren. In elk geval waren de agenten niet uit het topsegment.
Share this article :

0 komentar:

Posting Komentar