ptp

Home » , , » Het wordt weer lekker warm. Nog even en we zien weer heel veel bloot: korte rokjes, korte jurkjes, blote benen, bikini's en strings

Het wordt weer lekker warm. Nog even en we zien weer heel veel bloot: korte rokjes, korte jurkjes, blote benen, bikini's en strings

Written By sitemp3 on Kamis, 22 September 2011 | 00.25

Het wordt weer lekker warm. Nog even en we zien weer heel veel korte rokjes, korte jurkjesblote benen, bikini's en strings. De zomerse temperaturen zorgen voor weinig kleding. Op straat veel mooie bruine benen onder de korte zomerse rokjes. Op de stranden bikini's en strings. Je zou het er nog warmer van krijgen, maar ik neem het allemaal voor lief.

Uiteraard moeten de dames in kwestie wel voldoen aan de algemene eisen voor het dragen van deze kleding. Niet te oud, niet te dik en niet te lelijk.

Vanaf vrijdag is het enkele dagen droog en zonnig weer. Daardoor lijkt vooral het weekeinde opnieuw zomers te worden. De temperaturen gaan zaterdag richting 24 graden en zondag en maandag kan het in het binnenland gemiddeld 27 graden worden. Wel is er een toenemende kans op enkele regen- of onweersbuien. Op de wat langere termijn lijkt het zomerse weer aan te houden. Dat betekent tot ver in de volgende week gunstige vooruitzichten.
Share this article :

0 komentar:

Posting Komentar