ptp

Home » » De sekstape van Jennifer Lopez is nog onthullender dan die van Pamela Anderson!

De sekstape van Jennifer Lopez is nog onthullender dan die van Pamela Anderson!

Written By sitemp3 on Rabu, 21 Desember 2011 | 08.08

Sekstape Jennifer Lopez

Is de sekstape van Jennifer Lopez spectaculairder dan die van Pamela Anderson of die van Paris Hilton? Als dat zo is dan gaat de carriere van Jennifer Lopez nog een boost krijgen!

Hetzelfde is gebeurd bij Paris Hilton. Die was gewoon een beetje bekend voor haar sekstape, maar sinds de tape 'One night in Paris' is ze wereldberoemd. Paris Hilton heeft dat echt uitgebuit. Pamela Anderson, was ook al een ster, maar is door haar tape nog beroemder geworden. En dan hebben we ook nog Kim Kardashian. Niemand kende haar totdat haar sekstape 'per ongeluk' boven water kwam.

En dan komt nu eindelijk de lang besproken en lang verwachtte sekstape van J. Lo. Jennifer Lopez heeft ook een sekstape. Tenminste, haar ex-man heeft de tape. En hij wil die voor veel geld verkopen. Dat lijkt nu bijna rond te zijn. Dit tot grote ergernis van Jennifer, want de tape schijnt nogal onthullend te zijn. Oftewel: Zeer goed voor haar carriere!

Jennifer probeert haar ex-man Ojani Noa al jaren via de rechter te verbieden dat hij de sekstape naar buiten brengt. Maar Ojani speelt het spelletje slim. Onlangs verkocht hij de video aan zijn huidige vriendin Claudia Vazquez. De rechter besloot dat zij de video wél openbaar mag maken. Claudia zou namelijk schade hebben geleden aan de rechtszaak tussen Ojani en Jennifer...

De video, waarin J-Lo maar liefst twintig minuten naakt te zien is, zou gemaakt zijn tijdens hun huwelijksreis in 1997. Een jaar later gingen de twee uit elkaar.
Share this article :

0 komentar:

Posting Komentar